Updaten van uw vw navigatie systeem

Updaten van uw vw navigatie systeem

https://www.youtube.com/watch?v=1dQVz1zSL3w

Discover media en Discover pro systemen navigatie update werkwijze, 1e drie jaar gratis.

Golf 7 , Sportsvan, Passat en Polo

Economy Service

 

Een Volkswagen dealer is voordeliger dan u denkt.

Is uw Volkswagen ouder dan 5 jaar? Dan is onderhoud bij Auto Strijder helemaal geen gek idee. Want met Economy Service is het waarschijnlijk veel voordeliger dan u denkt.  Dankzij onder andere het gebruik van Economy Onderdelen en Long Life-olie bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten. Zonder verrassingen achteraf.

De voordelen:

 • Lage onderhoudsprijzen voor een onderhoudsbeurt. Speciaal voor oudere modellen hanteert Volkswagen extra lage prijzen voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw Volkswagen kunnen er op basis van fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden en dus kosten bijkomen. Denk hierbij aan het vervangen van bougies, brandstoffilter, remvloeistof of de distributieriem.
 • Onderhoudsbeurt na max. 2 jaar of 30.000km. Volkswagen maakt gebruik van Long Life-olie waardoor uw auto tot wel 2 jaar of na maximaal 30.000 kilometer kan rijden tot de volgende onderhoudsbeurt. Zo kunt u besparen op de onderhoudskosten, maar heeft u ook de zekerheid dat uw auto vakkundig wordt onderhouden door echte Volkswagen professionals.
 • Voordelige reparaties door het gebruik van Economy onderdelen. Speciaal voor reparaties bij oudere modellen hebben we ‘Volkswagen Economy Onderdelen’. Dit is 100% Volkswagen kwaliteit, maar wel voordeliger dan ‘Volkswagen Originele Onderdelen’. Onze Service Adviseurs kunnen precies aangeven voor welke reparaties Economy Onderdelen beschikbaar zijn. Uiteraard heeft u als klant altijd de keus om alsnog voor Volkswagen Originele Onderdelen te kiezen i.p.v. de Volkswagen Economy Onderdelen.
 • 2 jaar garantie op alle vervangen onderdelen. Bij Economy Service heeft u 2 jaar garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen. Dit geldt voor zowel Volkswagen Originele Onderdelen als Volkswagen Economy Onderdelen.
 • Prijs is vooraf bekend, dus geen verrassingen achteraf. Omdat er niets vervelender is dan achteraf verrast worden met hoge kosten, biedt Volkswagen u een Service Dialoog aan. Aan de hand van een checklist controleert de Service Adviseur in uw bijzijn voorafgaand aan de onderhoudsbeurt de aandachtspunten. Vervolgens bespreekt u wat de prijs van het onderhoud wordt. Vóóraf, dus de offerte is gelijk aan de factuur. Komt de monteur tijdens het onderhoud nog iets tegen, dan belt hij u direct om dit te bespreken.
 • Gratis APK i.c.m. Economy Service. Is uw Volkswagen ook toe aan een APK-beurt? Met Economy Service is de APK helemaal gratis. De enige voorwaarde is, dat u Volkswagen Inclusief-lid bent. Nog geen lid? Geen probleem, het lidmaatschap is gratis. Met Volkswagen Inclusief profiteert u van extra kortingen en exclusieve privileges.
 • Gratis pechhulp in Europa i.c.m. Economy Service. Bij Economy Service krijgt u standaard een Mobibiliteitsgarantie. Daarmee bent u na het onderhoud of de reparatie kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa door de dichtstbijzijnde Volkswagen dealer of andere professionele hulpverlener.

Volkswagen Economy Service modellen

Klik hier voor de modellen die binnen Economy Service vallen:

Service boekjes

Auto Strijder Service

U wilt een Volkswagen in topvorm. Of hij nu nieuw is of een aantal jaar oud. Een auto waarop u kunt vertrouwen. Altijd en overal. Voor de beste onderhoud, reparatie en garantiewerzaamheden is er daarom maar één adres: Auto Strijder Zandvoort. Onze monteurs kennen uw Volkswagen van A tot Z en werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaard, met perfect passende, 100% originele Volkswagen-onderdelen.

Volkswagen Verlengde garantie / Zekerheidspolis

Volkswagen Zekerheidspolis.

Geen onverwachte reparatiekosten

Zorgeloos mobiel in uw nieuwe Volkswagen. Dat kan. De Volkswagen Zekerheidspolis biedt na de reguliere garantie één of twee jaar extra zekerheid tegen onverwachte reparatiekosten. Uiteraard tegen een aantrekkelijk tarief.

Persoonlijke premie
De Volkswagen Zekerheidspolis sluit altijd aan op uw persoonlijke situatie. Het motorvermogen van uw auto, de looptijd en de maximale kilometergrens bepalen de hoogte van uw eenmalige premie. Zo betaalt u nooit teveel voor maximale zekerheid.

Voordelen Volkswagen Zekerheidspolis

 • Maximaal 2 jaar extra zekerheid tegen onverwachte reparatiekosten;
 • Verzekering overdraagbaar bij particuliere verkoop;
 • Geen eigen risico, de onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed;
 • U kunt bij uw eigen Volkswagen dealer terecht;
 • Uitgebreide dekking (mechanische en elektronische onderdelen).
Volkswagen Zekerheidspolis 12 maanden
100.000 km
24 maanden
100.000 km
0 kW t/m 75 kW € 255 € 539
76 kW t/m 110 kW € 279 € 615
111 kW t/m 148 kW € 325 € 829
149 kW t/m 192 kW € 419 € 1.049
193 kW t/m 460 kW € 595 € 1.605

De premie is incl. 21% assurantiebelasting.

Met de Volkswagen Zekerheidspolis bent u onderweg zonder zorgen over onverwachte reparatiekosten. Ga daarom snel naar uw Volkswagen dealer en sluit direct de Volkswagen Zekerheidspolis af.

Dealer zoeken

Downloads

 

 

Banden service

winter banden

Model Modeljaar Prijs incl. BTW vanaf
VW Fox 03.2005 -       Vraag naar onze prijs
VW Polo 12.2001 - 06.2009 Vraag naar onze prijs
VW Polo Nieuw 07.2009 - Vraag naar onze prijs
VW Golf 11.2003 - 09.2008 Vraag naar onze prijs
VW Golf Plus 11.2004 - Vraag naar onze prijs
VW Golf 6 Nieuw 10.2008 - Vraag naar onze prijs
VW Passat 03.2005 - Vraag naar onze prijs
VW Touran   Vraag naar onze prijs
VW Tiguan   Vraag naar onze prijs
VW Caddy 04.2004 - Vraag naar onze prijs
VW Transporter 04.2003 -       Vraag naar onze prijsWij bieden aan:
(per half jaar)

Opslag € 38,50
Montage voor € 38,50Neem contact met ons op over de winterbanden / winterbanden stalling

ook voor: volkswagen vw, audi, skoda, seat, ford, opel, subaru en overige merken.

Ruitenservice

 

Wij bieden u een snel en zorgvuldig herstel van uw ruitschade. Kleine beschadigingen kunnen vaak prima gerepareerd worden met een speciale hars. Tijdig repareren voorkomt grotere schade. Als de ruit bij een grote beschadiging vervangen moet worden, is het voordeel bij ruitvervanging dat uw Volkswagen voor 100% blijft voldoen aan de nog geldende fabrieksgarantie.

Ruit stuk? Bel ons!
De carrosserie van uw Volkswagen is voorzien van een beschermende kooiconstructie. Maar wist u dat ook de ruiten een essentieel onderdeel van de constructie vormen? Een nieuwe ruit moet daarom worden vastgelijmd volgens een speciale methode en met door de fabriek ontwikkelde lijmsoorten. U kunt dit het beste laten doen bij ons. Een beschadigde ruit laten vervangen is nog voordelig ook. U krijgt korting op uw eigen risico bij een ruitvervanging en een sterretje wordt meestal gratis gerepareerd*.

Fabrieksgaranties blijven van kracht
Wij zorgen ervoor dat uw auto na de reparatie weer voor de volle 100% aan de nog geldende fabrieksgarantie voldoet.
We werken volgens strenge fabrieksvoorschriften en maken gebruik van originele materialen en lijmsoorten.

We staan 24 uur per dag voor u klaar
Omdat ruitschade u altijd kan overkomen, staat Volkswagen op elk moment van de dag voor u klaar. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op het Volkswagen Servicenummer: 0800 555 7000.

* Afhankelijk van uw verzekering.

Express Service en Service Dialoog

 

Volkswagen Express Service

Een klein mankement aan uw auto is altijd vervelend, of u er nu wel of niet iets aan heeft kunnen doen. Gelukkig hoeft u niet te wachten tot de volgende servicebeurt voor herstel. De Express Service van Volkswagen verhelpt het probleem in een handomdraai.

Wat is Express Service?

Zoals de naam Express Service al aangeeft, draait deze Volkswagen-dienst om snelle reparaties. Meer specifiek: die minder dan een uur in beslag nemen. Denkt u aan het verwisselen van een band of lampje, of het vervangen van een uitlaat of accu. U wordt geholpen zonder afspraak, en bovendien heeft u 2 jaar garantie op de onderdelen en werkzaamheden. Express Service is geschikt voor alle Volkswagens. Ook voor auto’s die niet meer zo jong zijn, zijn reparaties gunstig geprijsd.

Express Service in het kort:

 • Kleine ongemakken snel en vakkundig verholpen
 • Binnenrijden zonder afspraak
 • Voor alle Volkswagens van elk bouwjaar
 • Directe prijsopgave
 • 2 jaar garantie op onderdelen (bij vervanging) en werkzaamheden
 • Klaar terwijl u wacht

Volkswagen Service Dialoog

Van Auto Strijder introduceert een nieuwe visie op onderhoud: Volkswagen Service Dialoog.

Wat houdt Service Dialoog in?

Door samen met de klant een korte inspectie te doen rondom de auto– voorafgaand aan een onderhoudsbeurt- wordt het onderhoud nog beter afgestemd op de behoefte van de auto én de klant. Hierdoor kunt u tijd en geld besparen. Goed onderhoud bestaat niet alleen uit monteurs die zo vakkundig mogelijk te werk gaan, maar ook uit een duidelijk advies over de benodigde werkzaamheden en transparantie over de prijs van het onderhoud. Want waarom een grote onderhoudsbeurt uitvoeren als een gezamelijke inspectie bevestigt dat een kleine volstaat? Of misschien is door een kleine reparatie nu, een grotere en duurdere ingreep later te voorkomen. Kortom: door de dialoog met u aan te gaan en goed te luisteren naar uw ervaringen, kunnen wij de service nog beter op de betreffende auto afstemmen. Daarom heeft Volkswagen "Service Dialoog" in het leven geroepen. Overigens brengt deze onderhoudsvorm voor u geen extra kosten met zich mee. Integendeel: u kan er zelfs geld mee besparen.

Maatwerk

Door bij Auto Strijder te kiezen voor Service Dialoog selecteert u een onderhoudsvorm die precies aansluit op de behoeften van uw Volkswagen. Om het onderhoud goed af te stemmen op uw situatie, combineert Auto Strijder een speciaal opgeleide Service Adviseur de ervaringen van u als klant met zijn kennis van de desbetreffende auto. Vervolgens stelt hij tijdens een gezamenlijke auto-inspectie van 20 à 30 minuten in overleg met u vast welk onderhoud nodig is. De adviseur brengt daarna alle aandachtspunten in kaart en beoordeelt de algemene staat van uw auto. Dit vertaalt hij naar een advies met bijbehorende offerte. Zo weet u vrijwel direct waar uw Volkswagen, uw portemonnee én uw agenda aan toe is.

Bent u geïnteresseerd in Volkswagen Service Dialoog en wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact op met een van onze serviceadviseurs of plan direct een afspraak in!

Haal- en brengservice

 

Nog een voordeel van onderhoud bij Auto Strijder  t.o.v. de universele garage: Onze gratis! haal- en brengservice! Deze verzorgt graag uw vervoer van en naar huis of werkplek binnen een straal van 10 kilometer rond onze vestigingen. Ook is het mogelijk de auto bij u op te halen en eventueel weer terug te brengen.

Originele Vokswagen onderdelen

100% Volkswagen.

Bij onderhoud en reparatie door uw Volkswagen-dealer verwacht u kwaliteit en dat geldt ook voor de gebruikte onderdelen. Wij maken dan ook uitsluitend gebruik van Volkswagen Originele Onderdelen® om uw auto weer in optimale conditie te brengen. Zelfs wanneer een model niet meer verkocht wordt, blijven de onderdelen nog 15 jaar leverbaar. Daarnaast geeft Volkswagen op alle Volkswagen Originele Onderdelen® en de montagewerkzaamheden twee jaar garantie! 

Speciaal voor een Volkswagen van 5 jaar of ouder heeft Volkswagen Economy Onderdelen. Volkswagen onderdelen, maar dan speciaal ontwikkelt voor de oudere Volkswagen modellen. Deze onderdelen zijn voordeliger dan Originele Onderdelen en ook met 2 jaar garantie.

zomer- en wintercheck

 

Soms heeft uw Volkswagen extra aandacht nodig. Bijvoorbeeld omdat u op vakantie gaat of onder uitzonderlijke omstandigheden rijdt. Ook hiervoor kunt u bij uw Volkswagen-dealer terecht. Wij hebben een speciale zomer- en wintercheck. Deze op het seizoen afgestemde checks krijgt u één keer per jaar geheel gratis (normaal €19,95). U kunt ook telefonisch een afspraak inplannen bij uw Volkswagen-dealer, vermeldt daarbij dat u een Volkswagen Inclusief kaart heeft en gebruik wil maken van de gratis zomer- of Wintercheck. Bij aanvang van deze check kunt u uw Volkswagen Inclusief kaart tonen.

Wintercheck.

De koude maanden vragen om een goed werkende verwarming, heldere verlichting en de juiste banden. Met de wintercheck inspecteert de Volkswagen-dealer 39 vitale onderdelen van uw auto. Als er onderhoud nodig is bespreekt de service-adviseur dat met u. Zo weet u zeker of u goed bent voorbereid op de winter.

Lees meer over de gratis Volkswagen Wintercheck of maak een afspraak.

Gratis Vakantiecheck.

Ga ontspannen met uw Volkswagen op vakantie na de uitgebreide vakantiecheck. Uw Volkswagen-dealer controleert de auto op 13 punten. Als er onderhoud nodig is bespreekt de service-adviseur dat met u. Zo weet u zeker dat uw Volkswagen klaar is voor de lange vakantiereis.

Vervangend vervoer

 

Bij reparatie of onderhoud kunnen wij een vervangende auto voor u inzetten, tegen een vriendelijk service tarief. Dit wordt verzorgd door onze eigen Euromobil verhuurafdeling. Mocht u wel vervoer nodig hebben, maar niet direct een auto, dan kunt u gebruik maken van onze leenfietsen. Geef bij het maken van een afspraak wel aan of u van onze extra services gebruik wilt maken.

VW Mobiliteitsgarantie

Pech onderweg

Met autopech stil komen te staan vindt niemand leuk. Gelukkig bent u met de Volkswagen Mobiliteitsgarantie verzekerd van een snelle hulpverlening door de dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer of een andere professionele hulpverlener in de buurt.

Wat te doen bij autopech?

Bel het mobiliteitsnummer:

0800 555 70 00

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Uw Volkswagen-dealer repareert uw auto vervolgens direct of zoekt samen met u de beste oplossing. Als reparatie binnen drie uur niet mogelijk is, dan zijn de kosten voor alternatief vervoer, vervangende auto (maximaal drie dagen) of een hotelovernachting voor rekening van Volkswagen. Onze Mobiliteitsgarantie geldt in bijna heel Europa. Download de brochure voor volledige informatie.

Volkswagen Mobiliteitsgarantie.

Wie al het reguliere onderhoud en reparaties op tijd door de Volkswagen-dealer laat uitvoeren, is een heel Volkswagenleven verzekerd van de Mobiliteitsgarantie. Heeft u ergens anders onderhoud aan uw auto laten doen? Na een grote onderhoudsbeurt en de geadviseerde reparaties bij uw Volkswagen-dealer heeft u gewoon weer het recht op de Volkswagen Mobiliteitsgarantie.

Download de brochure voor volledige informatie en voorwaarden.

VW Service app

Volkswagen Service app

Volkswagen heeft een handige service app gemaakt die u snel inzicht geeft in wat u moet doen bij pech onderweg. Brandt er een waarschuwingslampje? In één oogopslag weet ú wat wijsheid is: doorrijden of de dealer bellen. Werkplaatsafspraak inplannen? Dat kan snel en direct in de planner van uw Volkswagen-dealer. Heeft u een aanrijding gehad? U kunt direct het schadeformulier van u en uw tegenpartij invullen.

Functionaliteiten van de Volkswagen Service app.

Dashboard
Uitleg over de belangrijkste lampjes in uw dashboard.
Werkplaatsafspraak
Makkelijk een werkplaatsafspraak bij uw Volkswagen-dealer inplannen.
Doe-het-zelf
Tips over het zelf in goede conditie te houden van uw Volkswagen.
Dealerlocator
Zoek de dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer op basis van uw locatie.
Mobiliteitsservice
De pechhulp van Volkswagen.
Vertalen
De meest voorkomende autoproblemen vertaalt in vijf talen.
Meld schade
Heeft u een aanrijding gehad? Of een kleine schade? Regel het via de app.

een UITzandvoort.nl ontwerp!