Over ons

Vertrouwen en openheid zijn de drijfveren van Auto Strijder. Sinds 1964 staan we garant voor kwaliteit, service en vakmanschap. Auto Strijder is een echt familiebedrijf en opgericht door Herman Strijder senior. Inmiddels staat alweer de derde generatie van de familie Strijder aan het roer!

Historie
Het bedrijf is in 1964 opgericht door Herman Strijder senior en is later door zijn beide zoons, Ed en Herman junior, overgenomen.

Over ons 1.jpeg

Inmiddels staat de derde generatie van het familiebedrijf aan het stuur: Robbert Strijder en neef Jim Keur hebben begin 2007 het bedrijf overgenomen.

Eigenaren Auto Strijder Zandvoort

De 3e generatie aan het werk: Robbert Strijder en Jim Keur

Wat in 1964 begon met een tankstation werd in 1974 uitgebreid met een dealerschap van Volkswagen en Audi. Het bedrijf groeide en in 2012 werd de showroom gemoderniseerd. Bovendien hebben wij sinds 2009 de hoogste Service Klanttevredenheid van Volkswagen in Nederland. In 2019 werd besloten om de stoppen met de specialisatie van de VAG-groep en tegenwoordig zijn wij een merkonafhankelijk autobedrijf, aangesloten bij Bosch Car Service.

Inmiddels is er gestart met een nieuwbouw die voor de zomer van 2024 wordt opgeleverd.


BOVAG
Ons bedrijf is lid van de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen. 

Pand Auto Strijder