APK & onderhoud

Natuurlijk kunt u bij Auto Strijder terecht voor de APK. Wij kunnen de APK uitvoeren aan alle personenauto’s en bedrijfswagens tot 3500 kg. De APK en het eventuele onderhoud wordt door onze gediplomeerde monteurs met de grootste zorg uitgevoerd. Moet uw auto gekeurd worden? Plan dan hier een afspraak bij ons in of bel naar (023)-5714565.

Bij Auto Strijder is de APK keuring altijd ‘all-inclusive’. Wij rekenen geen extra kosten voor bijvoorbeeld het afmelden van de auto. Aangezien wij houden van transparantie wordt u, indien er eventuele reparaties nodig zijn, van tevoren op de hoogte gebracht. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wist u dat u uw auto al tot twee maanden voor de APK-vervaldatum kan laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt? Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

APK Zandvoort

Onderhoud
Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een momentopname, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

Bij Auto Strijder adviseren we u altijd om uw auto preventief te onderhouden. Op die manier weet u zeker dat u geen grote risico’s loopt en is de kans aanzienlijk kleiner dat de auto u in de steek laat. Daarnaast is het een stuk goedkoper dan wanneer u achteraf bij defecten alles moet laten herstellen.

Wij raden aan om de auto minimaal eens per jaar te laten onderhouden en dat bepaalde onderdelen regelmatig worden gecontroleerd. Denk hierbij aan de accu of de remblokken. Verder willen we u adviseren om regelmatig het oliepeil van uw auto te (laten) controleren. Dit kan veel slijtage aan onderdelen voorkomen.